“Bila Jarang Makeup Sekali” Zarina Digelar Patung, Sangat Lawa!

Pelakon dan usahawan, Zarina Anjoulie menerusi Instagram mendapat perhatian ramai apabila dia berkongsi 2 keping foto miliknya. Foto dengan hasil makeup sangat cantik, menyebabkan Zarina dipuji ramai apabila dia juga kelihatan berbeza menerusi posting tersebut.

Netiz3n rata-ratanya merasakan Zarina kelihatan sangat cantik mengenakan makeup sedemikian. Apatah lagi, netizen jarang melihat dia makeup namun melihat kedua foto dikongsinya yang kini meraih beribu likes membuatkan mereka terkejut.

Cantiknya.. Netiz3n memujinya seperti ‘patung’. Apapun, netiz3n memberikan respon positive melihat foto dikongsi Zarina. Sangat cantik!

Sumber: Zarina Anjoulie

Artikel berkaitan “Aku Pakai Kereta Proton Je Tapi Hari-Hari Aku Mampu Makan Udang Galah!” – Zarina Anjoulie Beli Kereta Baru

Pelakon Zarina Anjoulie berkongsi berita gembira kepada pengikutnya apabila berjaya membeli sebuah kereta baharu buatan Malaysia semalam. Kata Zarina, kereta jenama Proton itu kerana dirasakan berbaloi dan dibeli atas dasar mengikut kemampuannya.

“Yeay… new day new car. Biar la proton je yang penting bukan nombor plate bukan register under nama cina mana entah ok. “Beli apa yang afdal dan sesuai dengan ekonomi sendiri.

“Tak sanggup aku nak angkut merc tapi terkinja-kinja nak bayar kang pastu makan maggi pastu kang kena tarik,” tulisnya. Zarina turut menempelak segelintir pengguna yang memandang rendah pilihannya untuk membeli jenama kereta berkenaan.

“Sebelum kau cakap ha proton je … Let me tell u that I had my first BMW since I was 25 and guess what worse decision ever. Sebab nak cam korang la giler glam nak show off, tapi haprak maintenance cam setan semua mahal rosak sikit kalau takde RM2,000 tak payah cerita.

“End up bila jual balik value jatuh nak mati aku rugi.. Untuk apa? Semua untuk kebodohan aku nak show off. I don’t need all that now. I’m happy with my life kereta aku proton tapi hari-hari aku mampu makan udang galah. Dari kau bawak BMW makan ikan reject kat pasar,” tambahnya.

Ini baru betul definisi alah membeli menang memakai!

Sumber artikel : gempak.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*