HIBURAN

Wajah Terkini Pelakon-Pelakon Drama Dunia Baru Setelah 12 Tahun Berlalu,No.3 Berubah Sakan!

Siapa masih ingat lagi drama ‘Dunia Baru’ yang pernah menghiasi kaca televisyen pada tahun 2006 jam 9 malam di TV3? Mengisahkan kehidupan remaja yang melalui liku-liku kehidupan sebagai seorang pelajar kolej. Dalam drama ini, Universiti Selangor (UNISEL) dijadikan sebagai lokasi pengambaran dan telah mendapat rating yang tinggi iaitu 3 juta penonton. Jom kita lihat barisan …

Tahniah! Juara Maharaja Lawak Mega 2018 Milik SHIRO & Ini Senarai Penuh Pemenang!

Sungguh hebat persembahan pada malam ini malah kumpulan masing-masing sangat kreatif dengan idea yang mantap sehingga membuatkan ramai yang tercuit hati. Antara kumpulan yang berjaya ke final adalah Taman, Puteh, Zero, Shiro dan Bocey. Malam ini merupakan malam terakhir bagi rancangan Maharaja Lawak Mega 2018 dan kumpulan Shiro bergelar juara pada kali ini. Manakala bagi …

“Alhamdulillah Syukur’- Video ‘Scan’, Aeril Zafrel Buat Ramai Ucap ‘Tahniah’ Tapi..

Siapa yang tidak kenali dengan pasangan selebriti ini, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Meskipun, sudah mempunyai dua orang cahaya mata namun siapa yang tidak bahagia jika pasangan ini dikurniakan cahaya mata seterusnya. Keluarga bahagia.. Alhamdulillah.. penantian dan doa selama ini.. Posted by Mia Kacang on Friday, 18 January 2019 Baru saja memuat naik video ‘scan’, ramai …

[Video] “Cikgu Tu Gemuk Sangat” – Rakaman Perbualan Adik Ini Memang Kelakar!

Sejak awal tahun ini pelbagai ragam anak-anak memulakan sesi persekolahan dapat dilihat. Ada yang seronok sangat di sekolah sampai tidak mahu balik dan ada juga yang tidak mahu ke sekolah. Biasalah budak-budak perlukan masa untuk menyesuaikan diri di tempat baru. Semalam tular di laman Facebook dengan video yang dimuatnaik pemilik akaun Zakir Z Rich yang …

14 Perkara Lawak Yang Nampak Sama Tapi Tak Serupa

Selalunya jika ada majlis-majlis anugerah yang melibatkan selebriti popular, pasti ada saja individu yang menjadikan mereka sebagai bahan gurauan apabila menyamakan pakaian mereka dengan karakter-karakter lucu. Namun kali ini, bukan bandingan selebriti saja yang mampu mencuit hati, haiwan dan barangan harian yang seakan-akan serupa juga turut berjaya mencuri perhatian. Nah, kami kongsikan 14 foto lucu …

8 Babak Filem Tamil Paling Tidak Masuk Akal

Filem Tamil sememangnya terkenal dengan aksi-aksi lawan watak baik dan jahat. Setiap babak pertempuran sering menjadi perhatian apabila unsur hiperbola diketengahkan. Apa yang lebih menjadi bualan adalah kerana babak-babak yang dilakonkan tidak masuk akal dan mustahil. Pelbagai babak menjadi viral di media sosial, kali ini kami kongsikan 8 babak filem tamil paling tidak masuk akal. …

“Suara persis itik serati tercekik biji nangka..Nak buat konsert jelajah?” – Video As’ad Motawh Nyanyi Di’Troll’ Netizen

Dalam industri seni di Malaysia ni, melakukan konsert jelajah memang satu perkara penting kerana ia sebahagian daripada staregi pemasaran album penyanyi tersebut. Tapi kalau hanya sekadar lagu-lagu single apatah lagi kalau artis itu baru sahaja berjinak dalam industri hiburan. Rasanya cukup sekadar untuk membuat persempahan yang dianjurkan oleh pihak-pihak tertentu. Melainkan kalau nama tu dah besar macam Tok …

“Better than Ayda Jebat” – Ramai Wanita Tergugat Tengok Pakcik Ini Gelek Sakan Lagu Temberang

Rasa terhibur bila melihat aksi pakcik ini menari, bukan main lentik lagi sampai netizen terpukau melihat pergerakan tariannya yang begitu smooth. Huhuhu! Comel je admin tengok dia ni. Ternyata netizen bersikap terbuka dengan video Tik Tok pakcik Khai1976 yang dikongsikan oleh pengguna twitter ini. “Better than Ayda Jebat” Seperti yang kita sedia maklum, Ayda Jebat baru …

Ingatkan ‘Place Of Birth’ Gadis Ini Sahaja Yang Pelik, Rupanya Ramai Lagi Yang Lagi Pelik

Dalam kolum ‘Tempat Kelahiran’ sijil lahir gadis tersebut tertulis ‘Dalam Perjalanan Ke Hospital’. Memang lain daripada yang lain! Zaman sekolah merupakan antara kenangan manis yang akan diingati sampai bila-bila Zaman inilah merupakan zaman di mana kita menghabiskan hampir sepanjang hari di sekolah. Bahkan zaman inilah kita banyak mencipta kenangan pahit manis bersama kawan-kawan. Bila bercakap …

[VIDEO] Babak ‘Sayang’ Mira Filzah Bersama Remy Ishak Tular, Buat Ramai Terhibur

Drama lakonan Mira Filzah dan Remy Ishak, siapa yang tidak suka dengan gandingan ‘sweet’ antara mereka. Sejak dari permulaan episod drama bertajuk, Lelaki Kiriman Tuhan peminat kedua pelakon ini sudah memuji lakonan mereka berdua yang dikatakan sagat serasi. Gandingan yang sangat serasi Namun, gara-gara babak Mira Filzah memanggil Remy ‘sayang’ membuatkan babak tersebut mula tular …