‘Sempit Rezeki Berkira Dengan Darah Daging Sendiri’ – Elly Mazlein Ingatkan Suami Nafkah Anak

Sejak bulan lepas, isu nafkah anak antara Elly Mazlein dan bekas suaminya, Azmi Hata masih lagi tidak berkesudahan. Terbaru, penyanyi itu masih lagi menuntut hak anaknya di ruangan instagram.

Menurutnya, bekas suaminya lebih mementingkan bayaran motor setiap berbulan berbanding memberi nafkah anaknya.

Bukan ikut istikarah cinta

Azmi Hata buka production house .. mewah skrg. Tapi tanggungjwb pada anak pulak diabaikan. Sempit rezeki klu berkira dgn darah daging sendiri @azmi_hata dah block kakak lina .. tempe pun block kakak lina ???? .. tp kakak lina x kisah sebab ada ? @azmi_hata sini. Time raya kau sebuk nak minta gamba sama, siap kau .. kakak lina dah bagi tau awal2 ni..kakak lina dah standby gamba kite 1 femeliiii dah ni.

Jumpa anak x nak .. bile raya menyebuk nak bergamba bagai kau jaga. Duit nafkah anak adalah rm1500 BUKAN rm500. Bayaran nafkah anak adalah utk setiap bulan, bukan sesuka hati kau ikut #isthikarahcinta yg kau amalkan dari dulu..Dendam dgn mama ,anak x berdosa jd mangsa. Dendam peti ais rosak kamu.. Dendam apanye lg .. Engko tu dah kawin & ada anak lagi .. apa yg x puas hati lg .. apa yg engko nak semua dah dpt ..ke, Nak pujuk kakak lina, lepas tu kakak lina x layan ..tu yg buat engko marah sgt nihhh??? X hingin aku nak balik dgn engkooo #MuntahHijoo

Motor lagi penting dari anak

Bila motor lagi penting dari Anak @azmi_hata mama dah byk kali cadangkan dkat daddy sayang, jual la motor tu kalau rasa terbeban. Tp mama yakin daddy sayang mewah skrg ni sebab dah ada production haussss #DaddySayangMama #MamaSayangDaddy #PuakaTebingBiru

Jangan cepat mengalah

Baru org kata gila meroyan dah pening kepala, dah nangis tepi bucu sambil tumbuk sambal..mcm mana nak lawan / kuat demi anak. Kite kena kuat sayang. Pasal anak,kita jgn bagi chance. Lawan.. usaha..Tawakal & Redha. Jgn cepat mengalah dan putus asa.. kesian dkat anak. Mcm duit la ..Allah suruh usaha .. bukan duduk rumah tunggu duit jatuh dkat kepala.. usaha tetap usaha.. akhir sekali baru kite berserah selepas sudah usaha sehabis daya .. K U A T

#SikitSikitTakApaLah

#BiarLahDia

#ApoooooMacamItuhhhhh

#KenaBuliLaJawabnyaSampaiLebam???

Biasalah tempe.. nak tutup kesalahan selalu guna Agama. Kalau rasa diri di fitnah, pergi la saman. Tempe kan kaki saman menyaman. Tempe penunggang agama #FakePenunggangAgama

Sumber : Elly Mazlein, OHBULAN 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *